Besöksadress:
Arnbomsgatan 10
72134 Västerås

 

Betongslipning, HTC-slipning, polering

Kärt barn har många namn. HTC-slipning, betongslipning, polerad betong, Superfloor. Alla namnen syftar på ett fint lättskött golv av betong. Att slipa betongen är ett kostnadseffektivt sätt att få ett vackert golv som varar i många år. Slipad betonggolv kräver minimalt med skötsel.

Vi kan även hjälpa er med “prepp” eller golvavjämning. Vi kan slipa bort spackel, färg & gamla lim-rester eller epoxi beläggningar.

Betongolv slipat

Betongslipning

Vi på Stenteknik har lång erfarenhet av att slipa betonggolv. Ni väljer mellan färdiga koncept HTC SUPERFLOOR™ platinum, guld, silver & brons. Superfloor Silver och brons är golv som inte är så blanka, Superfloor platinum och guld har högre glanstal. 

Ett slipat betonggolv håller väldigt länge om man sköter om det. Det krävs minimalt med kemikalier vid städning. Slipad betong är ett naturligt val för dem som önskar ett hållbart golv.

Vi slipar självklar även erat golv utefter era unika önskemål. Hör av er till oss för att få ett pris på just erat projekt.

Superfloor Platinum

Betongslipning Slipad betong Htc-Slipning

Slipkoncept

Superfloor Poolerad betong Slipad betong

Polerad betong

Slipad betongolv htc superfloor guld

Slipning Natursten

Mer än 30 års erfarenhet av slipning, polering och att fräscha upp gamla och slitna naturstensgolv, så som marmor kalksten & terrazzo golv. Stenteknik kan även hjälpa er med bortslipning av beläggningar så som lim, epoxi & färg. Vi hjälper er gärna även med lagning eller läggning av natursten.

Ett slipat naturstensgolv håller väldigt länge om man sköter om det. Det krävs minimalt med underhåll & kemikalier vid städning. En uppfräschning med en polering är ett snabbt & billigt sätt att få ny lyster i erat terrazzo eller naturstensgolv. Vi slipar självklar erat golv utefter era unika önskemål & behov. Hör av er till oss för att få ett pris på just erat projekt.

Slipad Terrazzo

Terrazzo_golv_Polerad_slipad

Polerad Marmor

Slipad_Ekebergsmarmor_400x800

Finslipad Marmor

marmor hög glans slipad polerad
Kontakta oss idag!