Besöksadress:
Arnbomsgatan 10
72134 Västerås

 

Stenteknik i Västerås

Stenarbete i Mälardalen

Stenteknik i Västerås AB är ett väletablerat familjeföretag med över 30 års erfarenhet av stengolvsarbete. Vi utför golvarbeten i hela mälardalsregionen. Vi har en lång erfarenhet av att arbeta med natursten, terrazzo, betong och keramiska plattor. Vi var tidiga med att slipa betonggolv & terrazzogolv & har alltid arbetat med Htc slipmaskiner.

Stenteknik arbetar i huvudsak med 3 olika arbetsområden slipning av stengolv, trapphus-renoveringar & montering av plattor. 

Vi har lång erfarenhet av att slipa polera och förfina betonggolv, marmorgolv, kalkstensgolv & terrazzogolv. Vi har slipat många kvadrat genom åren och har stor erfarenhet av golvslipning.

Vi har under åren hjälpt åtskilliga byggare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner med lagning av trasiga stentrappor. Vi utför även poleringar och djuprengöringar i trapphus samt byter trasiga plattor. 

Montering, läggning av kalksten, marmor & terrazzo är något vi kan hjälpa er med. Vi kan även hjälpa er med läggning av “vanliga” klinker golv.

Stenteknik arbetar främst med byggbolag och fastighetsbolag samt bostadsrättsföreningar men vi tar även emot beställningar från privatpersoner.

Vi vill gärna vara en partner som kan vara flexibla & lösa det omöjliga.

Företaget drivs idag av Magnus och Henrik.

Inget är omöjligt

Vi har en stark tradition att göra vårat yttersta för att lösa våra kunders problem.

Flexibilitet

Vi vill alltid vara så flexibla som möjligt för att lösa våra kundens önskemål.

Kunskap

Vi har mer än 30 års erfarenheter, det borgar för hög kunskapsnivå.

Superfloor

Vi på Stenteknik kan golvslipning. Vi har över 30 års erfarenhet av slipa betonggolv, marmorgolv, kalkstensgolv & terrazzogolv.

Golvläggning

Vi har stor kunnskap om golvläggning. Vi hjälpe er gärna med renovering eller läggning av marmor, kalksten & terrazzogolv.

Djuprengöring

Stenteknik har lång erfarenhet av att laga & fräscha upp gamla & slitna trappor.                                                                                                                                                         

Några av våra suveräna kunder